Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/821
Название: Основні напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості
Авторы: Британська, Наталія Натанівна
Левицька, Інна Ваннадіївна
Ключевые слова: цукрова промисловість
ефективність
державне регулювання
цукор
sugar industry
efficiency
state regulation
sugar.
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Британська Н.Н. Основні напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості / Н.Н. Британська, І.В. Левицька // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2015. - Вип. 2(22). – С.259-268.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг; 2(22)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні причини кризового стану цукрової промисловості, пов’язані з неефективним державним регулюванням, обмеженістю ринків збуту, сировинних і фінансових ресурсів. Запропоновано напрями підвищення ефективності виробництва підприємств цукрової промисловості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/821
ISSN: 2312-394X
Располагается в коллекциях:Вип. 22. - 2015 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sec4-e-2015-2-7.pdf318,86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.