Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/826
Название: Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення
Авторы: Свідло, Карина Володимирівна
Пересічний, Михайло Іванович
Ключевые слова: якість
конкурентоспроможність
десерт
продукція
геродієтетика
quality
competitiveness
dessert
gero-dietetics
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Свідло К.В. Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення / К.В. Свідло, М.І. Пересічний // Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.202-209
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблему прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення, яка полягає в тому, що прогнозування рівня якості через розрахунок комплексного показника конкурентоспроможності відкриває закладу ресторанного господарства можливості вибору вектора вдосконалення якості наданих послуг та управління виробництвом. Наводиться концепція прогнозування якості на прикладі розроблених десертів геродієтичного призначення
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/826
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27.pdf314,4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.