Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/826
Title: Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення
Authors: Свідло, Карина Володимирівна
Пересічний, Михайло Іванович
Keywords: якість
конкурентоспроможність
десерт
продукція
геродієтетика
quality
competitiveness
dessert
gero-dietetics
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Свідло К.В. Концепція прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення / К.В. Свідло, М.І. Пересічний // Прогресивні техніка і технології харчових виробництв ресторанного господарства та торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.202-209
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Розглянуто проблему прогнозування рівня якості кулінарної продукції геродієтичного призначення, яка полягає в тому, що прогнозування рівня якості через розрахунок комплексного показника конкурентоспроможності відкриває закладу ресторанного господарства можливості вибору вектора вдосконалення якості наданих послуг та управління виробництвом. Наводиться концепція прогнозування якості на прикладі розроблених десертів геродієтичного призначення
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/826
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
27.pdf314,4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.