Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/83
Title: Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Монографія
Authors: Дейниченко, Григорій Вікторович
Постнов, Геннадій Михайлович
Чеканов, Микола Анатолійович
Червонний, Віталій Миколайович
Нечипоренко, Данило Олександрович
Keywords: переробка м'яса
амплітуда коливань
ультразвукові коливання
тендеризація м'яса
безвідходні виробництва
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: Факт
Citation: Безвідходна переробка м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку: монографія / Г.В. Дейниченко, Г.М. Постнов, М.А. Чеканов та ін.; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. – Харків: Факт, 2012. – 192 с. – ISBN 978-966-637-721-3
Abstract: У монографії розглянуто питання безвідходної переробки м'яса з високим вмістом сполучної тканини з використанням ультразвуку. Науково обгрунтовано та експериментально підтверджено ефективність використання способу тендеризації м'яса з високим вмістом сполучної тканини за допомогою ультразвукових коливань.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/83
ISBN: 978-966-637-721-3
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КФМІТД)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
=ек(225006)Монография_УЗ_ тендеризация.pdf6,13 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.