Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/830
Title: Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Калитка, Валентина Василівна
Keywords: зберігання
післязбиральна обробка
антиоксиданти
огірки
кабачки
пошкодження холодом
товарна якість
storage
post-harvest treatment
antioxidants
cucumbers
zucchini
chilling injury
commodity quality
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Прісс О.П. Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур / О.П. Прісс, В.В. Калитка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.209-221
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантними препаратами на природний убуток маси, товарну якість та тривалість зберігання огірків та кабачків. Установлено, що теплова обробка препаратами антиоксидантної дії подовжує термін зберігання огірків та кабачків у 1,5…2 рази, скорочує природний убуток маси у 1,9…4,7 разу та дозволяє істотно підвищити вихід стандартної продукції після зберігання
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/830
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
28.pdf1,11 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.