Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/830
Название: Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур
Авторы: Прісс, Олеся Петрівна
Калитка, Валентина Василівна
Ключевые слова: зберігання
післязбиральна обробка
антиоксиданти
огірки
кабачки
пошкодження холодом
товарна якість
storage
post-harvest treatment
antioxidants
cucumbers
zucchini
chilling injury
commodity quality
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Прісс О.П. Скорочення втрат під час зберігання овочів, чутливих до низьких температур / О.П. Прісс, В.В. Калитка // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.209-221
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив теплової обробки антиоксидантними препаратами на природний убуток маси, товарну якість та тривалість зберігання огірків та кабачків. Установлено, що теплова обробка препаратами антиоксидантної дії подовжує термін зберігання огірків та кабачків у 1,5…2 рази, скорочує природний убуток маси у 1,9…4,7 разу та дозволяє істотно підвищити вихід стандартної продукції після зберігання
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/830
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
28.pdf1,11 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.