Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/840
Название: Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберігання
Авторы: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Ключевые слова: маффіни
бурякові волокна
шрот зародків пшениці
показники якості
muffins
beet fibers
wheat germ meal
quality indexes
storage
зберігання
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самохвалова, О.В. Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберігання / О.В. Самохвалова, К.Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.221-231
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено зміни масової частки вологи й крихкуватості, структурно-механічні та мікробіологічні показники якості маффінів із високим вмістом фізіологічно функціональних інгредієнтів у процесі зберігання. Визначено ступінь окиснення жиру виробів у присутності бурякових волокон та шроту зародків пшениці
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/840
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
29.pdf308,77 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.