Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/840
Title: Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберігання
Authors: Самохвалова, Ольга Володимирівна
Касабова, Катерина Рубенівна
Keywords: маффіни
бурякові волокна
шрот зародків пшениці
показники якості
muffins
beet fibers
wheat germ meal
quality indexes
storage
зберігання
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самохвалова, О.В. Зміни показників якості маффінів оздоровчого призначення під час зберігання / О.В. Самохвалова, К.Р. Касабова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.221-231
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Досліджено зміни масової частки вологи й крихкуватості, структурно-механічні та мікробіологічні показники якості маффінів із високим вмістом фізіологічно функціональних інгредієнтів у процесі зберігання. Визначено ступінь окиснення жиру виробів у присутності бурякових волокон та шроту зародків пшениці
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/840
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
29.pdf308,77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.