Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/845
Title: Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми «Scanflavour»
Authors: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Городажев, Денис Андрійович
Keywords: тваринні білки
функціонально-технологічні властивості
драглі
теплова обробка
м’ясопродукти
аnimal proteins
functional and technological properties meat products
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Камсуліна, Н.В Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми «Scanflavour» / Н.В. Камсуліна, О.Б. Дроменко, Д.А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.231-242
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Наведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей тваринних білків фірми Scanflavour під дією технологічних чинників. Розроблено рекомендації з їх практичного застосування в технологіях різних видів м’ясопродуктів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/845
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
30.pdf297,03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.