Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/845
Название: Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми «Scanflavour»
Авторы: Камсуліна, Наталія Валеріївна
Дроменко, Олена Борисівна
Городажев, Денис Андрійович
Ключевые слова: тваринні білки
функціонально-технологічні властивості
драглі
теплова обробка
м’ясопродукти
аnimal proteins
functional and technological properties meat products
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Камсуліна, Н.В Дослідження впливу технологічних чинників на функціонально-технологічні властивості тваринних білків фірми «Scanflavour» / Н.В. Камсуліна, О.Б. Дроменко, Д.А. Городажев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.231-242
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Наведено результати аналітичних та практичних досліджень функціонально-технологічних властивостей тваринних білків фірми Scanflavour під дією технологічних чинників. Розроблено рекомендації з їх практичного застосування в технологіях різних видів м’ясопродуктів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/845
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
30.pdf297,03 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.