Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/848
Название: Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару
Авторы: Дюкарева, Галина Іванівна
Соколовська, Олена Олександрівна
Ключевые слова: стевія
екстракт
агар
полімер
драглеутворювач
набрякання
stevia
extract
agar
polymer
calves-foot
swelling
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дюкарева Г.І. Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару / Г.І. Дюкарева, О.О. Соколовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.242-251
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто перспективи використання водного екстракту стевії в процесі виробництва пастильних виробів в якості розчинника агару, а саме вплив його на кінетику набрякання лінійного полімеру. Дослідження проводились за допомогою методу порівняння мас до та після набрякання та дисперсійного складу агару. На основі отриманих результатів було зроблено висновок, що водний екстракт стевії позитивно впливає на процес набрякання та час досягнення необхідного ступеня набрякання скорочується
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/848
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
31.pdf479,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.