Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/848
Title: Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару
Authors: Дюкарева, Галина Іванівна
Соколовська, Олена Олександрівна
Keywords: стевія
екстракт
агар
полімер
драглеутворювач
набрякання
stevia
extract
agar
polymer
calves-foot
swelling
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дюкарева Г.І. Вплив водного екстракту стевії на кінетику набрякання агару / Г.І. Дюкарева, О.О. Соколовська // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.242-251
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Розглянуто перспективи використання водного екстракту стевії в процесі виробництва пастильних виробів в якості розчинника агару, а саме вплив його на кінетику набрякання лінійного полімеру. Дослідження проводились за допомогою методу порівняння мас до та після набрякання та дисперсійного складу агару. На основі отриманих результатів було зроблено висновок, що водний екстракт стевії позитивно впливає на процес набрякання та час досягнення необхідного ступеня набрякання скорочується
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/848
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31.pdf479,59 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.