Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/853
Название: Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантів
Авторы: Прісс, Олеся Петрівна
Кулик, Аліна Степанівна
Ключевые слова: зберігання
петрушка
гідрогель
антиоксиданти
товарна якість
хлорофіли
вітамін С
опади
температура
storage
parsley
hydrogel
antioxidants
marketable quality
rainfall
chlorophyll
vitamin C
sum of active temperatures
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Прісс, О.П. Якісні показники зелені петрушки під час зберігання з використанням гідрогелю та антиоксидантів / О.П. Прісс, А.С. Кулик // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C. 252-261.
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Установлено, що використання гідрогелю та антиоксидантів сприяє подовженню тривалості зберігання зелені петрушки на 40–55 діб, дозволяє знизити кількість відходів у середньому на 2,48%, рівень нестандартної продукції на 8,99%, а вихід товарної продукції після зберігання зелені петрушки збільшити на 26,72%. Показано, що застосування живильного розчину з антиоксидантами дозволяє максимально зберегти біологічну цінність зелені петрушки після зберігання
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/853
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
32.pdf327,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.