Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/856
Название: Особливості розробки та реалізації конкурентної стратегії підприємства ресторанного бізнесу
Авторы: Пічугіна, Тетяна Сергіївна
Ткачова, Світлана Сергіївна
Ткаченко, Ольга Петрівна
Чатченко, Ольга Євгенівна
Ключевые слова: конкурентоспроможність
конкурентна стратегія
ефективність
ресторанний бізнес
competitive ability
competitive strategy
efficiency
restaurant business
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Особливості розробки та реалізації конкурентної стратегії підприємства ресторанного бізнесу / Т.С. Пічугіна, С.С. Ткачова, О.П. Ткаченко, О.Є. Чатченко // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 2(20). - C.217-227.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг; 2 (20)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено особливості розробки та реалізації конкурентної стратегії підприємств ресторанного бізнесу з урахуванням їх специфічних особливостей з метою подолання негативних явищ і досягнення високої соціально-економічної ефективності розвитку підприємств цієї галузі в посткризових умовах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/856
ISSN: 2312-394X
Располагается в коллекциях:Вип. 20. - 2014 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
24.pdf379,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.