Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/857
Title: Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Байбєрова, Світлана Сергіївна
Keywords: товарність
маса
діаметр
форма
яблука
температура
опади
вологість
marketability
mass
diameter
shape
apples
temperature
precipitation
humidity
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сердюк М.Є. Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів / М.Є. Сердюк, С.С. Байбєрова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.261-272
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Розглянуто вплив стресових абіотичних факторів на формування якісних технічних показників плодів яблуні. Установлено, що основним факторним показником технічних характеристик якості яблук в умовах Південної степової підзони України слід уважати середню масу плоду. Розроблено математичну модель прогнозування даного показника залежно від стресових погодних чинників
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/857
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
33.pdf1,2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.