Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/857
Название: Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів
Авторы: Сердюк, Марина Єгорівна
Байбєрова, Світлана Сергіївна
Ключевые слова: товарність
маса
діаметр
форма
яблука
температура
опади
вологість
marketability
mass
diameter
shape
apples
temperature
precipitation
humidity
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Сердюк М.Є. Прогнозування якісних технічних показників плодів яблуні залежно від стресових абіотичних факторів / М.Є. Сердюк, С.С. Байбєрова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.261-272
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто вплив стресових абіотичних факторів на формування якісних технічних показників плодів яблуні. Установлено, що основним факторним показником технічних характеристик якості яблук в умовах Південної степової підзони України слід уважати середню масу плоду. Розроблено математичну модель прогнозування даного показника залежно від стресових погодних чинників
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/857
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
33.pdf1,2 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.