Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/864
Название: Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах
Авторы: Торяник, Олександр Іванович
Дьяков, Олександр Георгійович
Воронцова, Жанна Вадимівна
Ключевые слова: рухливість води
спектрометр ядерного магнітного резонансу
спін-спінова релаксація
water mobility
nuclear magnetic resonance spectrometer
spin- spin relaxation
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Дьяков, О.Г. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах / О.Г. Дьяков, Ж.В. Воронцова, О.І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.273-281
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто результати дослідження часу спін-спінової релаксації у харчових продуктах із великим вмістом вологи. Вимірювання здійснювалися з використанням імпульсного спектрометра ЯМР. Була проведена попередня оцінка чутливості одержаних результатів залежно від можливих похибок вимірювання. Отримані попередні співвідношення між похибками вимірювання та результатами оцінки значення часу спін-спінової релаксації
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/864
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
34.pdf306,83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.