Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/864
Title: Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах
Authors: Торяник, Олександр Іванович
Дьяков, Олександр Георгійович
Воронцова, Жанна Вадимівна
Keywords: рухливість води
спектрометр ядерного магнітного резонансу
спін-спінова релаксація
water mobility
nuclear magnetic resonance spectrometer
spin- spin relaxation
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Дьяков, О.Г. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах / О.Г. Дьяков, Ж.В. Воронцова, О.І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.273-281
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Розглянуто результати дослідження часу спін-спінової релаксації у харчових продуктах із великим вмістом вологи. Вимірювання здійснювалися з використанням імпульсного спектрометра ЯМР. Була проведена попередня оцінка чутливості одержаних результатів залежно від можливих похибок вимірювання. Отримані попередні співвідношення між похибками вимірювання та результатами оцінки значення часу спін-спінової релаксації
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/864
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34.pdf306,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.