Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТоряник, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorДьяков, Олександр Георгійович-
dc.contributor.authorВоронцова, Жанна Вадимівна-
dc.date.accessioned2016-11-07T12:50:23Z-
dc.date.available2016-11-07T12:50:23Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДьяков, О.Г. Особливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктах / О.Г. Дьяков, Ж.В. Воронцова, О.І. Торяник // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.273-281ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/864-
dc.description.abstractРозглянуто результати дослідження часу спін-спінової релаксації у харчових продуктах із великим вмістом вологи. Вимірювання здійснювалися з використанням імпульсного спектрометра ЯМР. Була проведена попередня оцінка чутливості одержаних результатів залежно від можливих похибок вимірювання. Отримані попередні співвідношення між похибками вимірювання та результатами оцінки значення часу спін-спінової релаксаціїru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)-
dc.subjectрухливість водиru_RU
dc.subjectспектрометр ядерного магнітного резонансуru_RU
dc.subjectспін-спінова релаксаціяru_RU
dc.subjectwater mobilityru_RU
dc.subjectnuclear magnetic resonance spectrometerru_RU
dc.subjectspin- spin relaxationru_RU
dc.titleОсобливості визначення часу спін-спінової релаксації в рідких харчових продуктахru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34.pdf306,83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.