Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/865
Title: Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці
Authors: Хомич, Галина Панасівна
Keywords: чорниця
сік
хімічний склад
ферментні препарати
мультиензимна композиція
фенольні сполуки
blueberries
juice
chemical composition
enzymes
multienzymatic composition
phenolic compounds
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хомич Г.П. Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці / Г.П. Хомич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.281-291
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Досліджено хімічний склад ягід чорниці й розглянуто доцільність їх подальшої переробки в соковому виробництві. Установлено, що використання для попередньої обробки мезги чорниці ферментативного каталізу позитивно впливає на вихід та якість соків із чорниці. Проаналізовано вплив періоду збирання ягід чорниці та виду попередньої обробки на зміну фенольних сполук під час виробництва соків
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/865
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
35.pdf269,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.