Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/865
Название: Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці
Авторы: Хомич, Галина Панасівна
Ключевые слова: чорниця
сік
хімічний склад
ферментні препарати
мультиензимна композиція
фенольні сполуки
blueberries
juice
chemical composition
enzymes
multienzymatic composition
phenolic compounds
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Хомич Г.П. Використання ферментативного каталізу під час виробництва соку з чорниці / Г.П. Хомич // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.281-291
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено хімічний склад ягід чорниці й розглянуто доцільність їх подальшої переробки в соковому виробництві. Установлено, що використання для попередньої обробки мезги чорниці ферментативного каталізу позитивно впливає на вихід та якість соків із чорниці. Проаналізовано вплив періоду збирання ягід чорниці та виду попередньої обробки на зміну фенольних сполук під час виробництва соків
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/865
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
35.pdf269,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.