Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/878
Название: Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини
Авторы: Артамонова, Майя Володимирівна
Пілюгіна, Інна Сергіївна
Ключевые слова: кріас-порошок
чорноплідна горобина
екстракція
krias-powder
chokeberry
extraction
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Артамонова М.В. Оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини / М.В. Артамонова, І.С. Пілюгіна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.308-318
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив технологічних чинників на ступінь переходу барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини в рідку фазу, а саме: часу контакту кріас-порошку з рідкою фазою, температури, природи рідкої фази, вмісту рН-визначальних добавок. Визначено оптимальні умови екстракції барвних речовин кріас-порошку з чорноплідної горобини. Розроблено методики одержання водного й водно-спиртового екстрактів кріас-порошку з чорноплідної горобини
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/878
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
38.pdf287,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.