Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/882
Title: Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів
Authors: Мостова, Людмила Миколаївна
Комарова, Марія Олександрівна
Мартиненко, Леонід Григорович
Keywords: моделювання
харчові продукти
термічна обробка
modeling
food products
heat treatment
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Мостова, Л.М. Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів/ Л.М. Мостова, М.О. Комарова, Л.Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.318-326
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Розроблено механізм моделювання процесу досягнення харчовим продуктом стану кулінарної готовності під час термічної обробки за умови, що його температурне поле змінюється за часом та неоднорідне вздовж просторової координати. Досліджено вплив геометричної форми, розмірів та температури в широкому діапазоні величин на час обробки. Визначено, що енергія активації структурних перетворень у картоплі дорівнює (260 ± 20) кДж/моль, Р 95%
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/882
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
39.pdf1,06 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.