Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/882
Название: Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів
Авторы: Мостова, Людмила Миколаївна
Комарова, Марія Олександрівна
Мартиненко, Леонід Григорович
Ключевые слова: моделювання
харчові продукти
термічна обробка
modeling
food products
heat treatment
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Мостова, Л.М. Моделювання впливу технологічних параметрів на час термічної обробки харчових продуктів/ Л.М. Мостова, М.О. Комарова, Л.Г. Мартиненко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.318-326
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Розроблено механізм моделювання процесу досягнення харчовим продуктом стану кулінарної готовності під час термічної обробки за умови, що його температурне поле змінюється за часом та неоднорідне вздовж просторової координати. Досліджено вплив геометричної форми, розмірів та температури в широкому діапазоні величин на час обробки. Визначено, що енергія активації структурних перетворень у картоплі дорівнює (260 ± 20) кДж/моль, Р 95%
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/882
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
39.pdf1,06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.