Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/885
Название: Аналіз вмісту білків та амінокислот під час зберігання свіжих культивованих грибів Pleurotus ostreatus
Авторы: Медведкова, Інна Ігорівна
Ключевые слова: глива
дослідження
білок
амінокислота
температура
термін зберігання
oyster
research
protein
amino acid
temperature
shelf life
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Медведкова І.І. Аналіз вмісту білків та амінокислот під час зберігання свіжих культивованих грибів Pleurotus ostreatus / І.І. Медведкова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.327-337
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Проведено дослідження показників вмісту білків та амінокислот свіжих культивованих грибів Рleurotus ostreatus для різних періодів зберігання за різних температурно-вологісних режимів, установлено, що найкращим терміном зберігання для культивованої гливи є тридобовий термін за температури 0÷2° С та відносної вологості 78 ± 2%
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/885
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
40.pdf378,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.