Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/886
Title: Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристик
Authors: Потапов, Володимир Олексійович
Семенюк, Дмитро Павлович
Keywords: охолодження
заморожування
теплопровідність
теплоємність
cooling
freezing
thermal conductivity
heat capacity
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Потапов В.О. Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристик / В.О. Потапов, Д.П. Семенюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.337-343
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Abstract: Отримані формули для інженерних розрахунків тривалості охолодження та заморожування харчової сировини з урахуванням температурної залежності теплофізичних характеристик. В основу розрахунків покладено інтегральне рівняння збереження та перенесення енергії в процесах із фазовими переходами й хімічними реакціями
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/886
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
41.pdf289,37 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.