Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/886
Название: Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристик
Авторы: Потапов, Володимир Олексійович
Семенюк, Дмитро Павлович
Ключевые слова: охолодження
заморожування
теплопровідність
теплоємність
cooling
freezing
thermal conductivity
heat capacity
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Потапов В.О. Тривалість заморожування харчової сировини з урахуванням теплофізичних характеристик / В.О. Потапов, Д.П. Семенюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.337-343
Серия/номер: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)
Краткий осмотр (реферат): Отримані формули для інженерних розрахунків тривалості охолодження та заморожування харчової сировини з урахуванням температурної залежності теплофізичних характеристик. В основу розрахунків покладено інтегральне рівняння збереження та перенесення енергії в процесах із фазовими переходами й хімічними реакціями
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/886
ISSN: 2312-3990
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
41.pdf289,37 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.