Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/891
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСорокіна, Світлана Вікторівна-
dc.contributor.authorАкмен, Вікторія Олександрівна-
dc.date.accessioned2016-11-08T12:46:49Z-
dc.date.available2016-11-08T12:46:49Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСорокіна С.В. Проведення екпертизи твердого туалетного мила / С.В. Сорокіна, В.О. Акмен // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.344-352ru_RU
dc.identifier.issn2312-3990-
dc.identifier.urihttp://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/891-
dc.description.abstractПроведено експертизу семи зразків твердого мила, відомих торговельних марок, що реалізуються в супермаркетах України. У результаті експертизи встановлено відповідність пакування, маркування, органолептичних показників якості та безпечності зразків твердого мила, проведено тестування на шкірі та досліджено фізико-хімічні показники якостіru_RU
dc.publisherХарків: ХДУХТru_RU
dc.relation.ispartofseriesПрогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 1(19)-
dc.subjectекспертизаru_RU
dc.subjectтверде милоru_RU
dc.subjectорганолептичні показникиru_RU
dc.subjectбезпечністьru_RU
dc.subjectфізико-хімічні показникиru_RU
dc.subjectexaminationru_RU
dc.subjecthard soapru_RU
dc.subjectindexes of organoleptycru_RU
dc.subjectsafetyru_RU
dc.subjectphysical and chemical indexesru_RU
dc.titleПроведення екпертизи твердого туалетного милаru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Вип. 19. - 2014 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42.pdf298,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.