Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/926
Название: Організаційно-методичні аспекти обліку послуг виїзного кейтерингу на підприємствах ресторанного господарства
Авторы: Акімова, Наталія Сергіївна
Наумова, Тетяна Анатоліївна
Бойченко, Наталія Вікторівна
Горбатюк, Наталія Миколаївна
Ключевые слова: послуги
кейтеринг
ресторан
продукція
облікове відображення
services
catering
restaurant
production
recording
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Організаційно-методичні аспекти обліку послуг виїзного кейтерингу на підприємствах ресторанного господарства / Н.С. Акімова, Т.А. Наумова, Н.В. Бойченко, Н.М. Горбатюк // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг: зб. наук. пр. / відпов. ред. О.І. Черевко. - Харків: ХДУХТ, 2014. - Вип. 1(19). - C.73-86. - ISSN 2312-394X.
Серия/номер: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;1(19)
Краткий осмотр (реферат): Виявлено основні тенденції розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні. Розглянуто сутність, переваги та основні організаційні аспекти надання послуги виїзного кейтерингу підприємствами ресторанного господарства. Запропоновано шляхи удосконалення методики обліку послуг виїзного кейтерингу в сучасних умовах господарювання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/926
ISSN: 2312-394X
Располагается в коллекциях:Вип. 19. - 2014 (ек.)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9.pdf342,31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.