Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/976
Title: Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання
Authors: Журавльов, Сергій Володимирович
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Keywords: національні кухні
технологія
виробництва та споживання страв
кондитерські вироби і напої
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологія національних кухонь: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи для студентів напряму підготовки 6.051701«Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання/ укл.: Журавльов С.В., Коротаєва Є.О. – Харків : ХДУХТ, 2016. – 26 с.
Abstract: Мета викладання дисципліни «Технологія національних кухонь» - ознайомлення майбутніх фахівців з національними технологіями виробницт-ва страв у закладах ресторанного господарства, надання знань з наукових ос-нов виробництва та споживання страв, кондитерських виробів і напоїв, які виробляються за національними традиціями та технологіями
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/976
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КТХ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Метод 2.pdf545,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.