Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/978
Title: Технологія національних кухонь. Методичні вказівки та тематика контрольних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання
Authors: Журавльов, Сергій Володимирович
Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Keywords: технологія
національні кухні
самостійна робота
тематика контрольних робіт
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологія національних кухонь: методичні вказівки та тематика контрольних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» денної та заочної форми навчання / укл.: Журавльов С.В., Коротаєва Є.О. – Харків : ХДУХТ, 2016. – 17 с.
Abstract: Самостійна робота студентів з кожної дисципліни навчального плану повинна забезпечити системність знань та засобів навчання; володіння розумовими процесами; мобільність і критичність мислення; володіння засобами обробки інформації; здібність до творчої праці
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/978
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КТХ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичка 1.pdf566,97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.