Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/990
Title: Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві. Методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи
Authors: Пивоваров, Євген Павлович
Чорна, Ніна Вікторівна
Неклеса, Ольга Павлівна
Keywords: ресторанний бізнес
управління якістю
кулінарна продукція
якість товарів
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи / укл.: Є.П. Пивоваров, Н.В. Чорна, О.П. Неклеса; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі – Харків : ХДУХТ, 2015. – 34 с.
Abstract: Метою викладання дисципліни «Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві» є формування системних знань, умінь та професійних компетенцій в області систем управління якістю кулінарної продукції закладів ресторанного господарства (ЗРГ) та формування поняття про якість як головного фактору конкурентоспроможності підприємства, оволодіння принципами побудови та функціонування, методами реалізації систем управління якістю продукції, вивчення нормативно-законодавчих, організаційних та економічних питань з управління якістю товарів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/990
Appears in Collections:Навчально-методичні видання (КТХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.