Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/995
Title: Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини. Монографія
Authors: Плотнікова, Раїса Валеріївна
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Пивоваров, Павло Петрович
Гринченко, Ольга Олексіївна
Keywords: технологія десертної продукції
молоко
полідисперсні системи
плодово-ягідна сировина
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Науковi та практичнi основи виробництва десертної продукції на основi молочної та плодово-ягiдної сировини : монографія / Р.В. Плотнікова, Н.Г. Гринченко, П.П. Пивоваров, О.О. Гринченко. – Харків. : ХДУХТ, 2015. – 111 с. - ISBN 978-066-405-402-4
Abstract: У монографії наведено теоретичне узагальнення й нове вирішення проблеми створення напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, яке полягає в обґрунтуванні параметрів регулювання складу сольової сис-теми молока знежиреного комплексоутворювачем альгінатом натрію з наступним обґрунту-ванням технології одержання молока знежиреного з високими термо- та кислотостійкістю. З огляду на встановлені наукові принципи розроблено технологію напівфабрикатів десертної продукції на основі молока знежиреного з регульованим складом сольової системи, визначено основні показники якості та безпечності нової продукції
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/995
ISBN: 978-066-405-402-4
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники кафедри харчових технологій в ресторанній індустрії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_Plotnikova_pravl_3.pdf3,47 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.