Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/999
Title: Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів. Монографія
Authors: Коротаєва, Євгенія Олександрівна
Неклеса, Ольга Павлівна
Нагорний, Олександр Юрійович
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Keywords: олія соняшникова капсульована
салати
жири
ресторанне господарство
кулінарна продукція
Issue Date: 2015
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Технологія олії соняшникової капсульованої та її використання у складі салатів: монографія / Є.О. Коротаєва, О.П. Неклеса, О.Ю. Нагорний, Н.Г. Гринченко. – Х. : ХДУХТ, 2015. – 164 с.- ISBN 978-966-405-403-1
Abstract: У монографії запропоновано сучасний напрям переробки олієжирової сировини - технологію олії соняшникової капсульованої, наукові принципи одержання капсул гідрофобних форм із використанням іонотропного гелеутворення способом вертикальної співвісної екструзії системи "олія соняшникова - розчин AlgNa" для застосування її у складі салатів, зокрема із листяних овочів
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/999
ISBN: 978-966-405-403-1
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КТХ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Monografy_ Коротаєва.pdf2,41 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.