Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1. Навчальний посібник | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна |
2016 | Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі". Навчальний посібник | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна |
2009 | Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших бар з використанням механодеструкції | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Коробець, Неллі Володимірівна; Максимова, Надія Пилипівна; Гапонцева, Оксана Володимирівна |
2013 | Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристиками | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Тимофєєва, Н.М.; Берестова, Аделіна Анатоліївна ; Борисенко, Т.О.; Максимова, Надія Пилипівна |
2011 | Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну форму | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Максимова, Надія Пилипівна; Лук'янова, В.Г, |
2016 | Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристиками | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Скрипка, Лідія Іванівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна |
2017 | Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини. Монографія | Берестова, Аделіна Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Гасанова, Анна Едуардівна; Кострова, Катерина Валеріївна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Біленко, Леоніда Мстиславівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Каплун, Олена Анатоліївна; Коломієць, Тетяна Миколаївна; Погарський, Олексій Сергійович; Скрипка, Лідія Іванівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Таубер, Роман Давід; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Хоменко, Андрій Володимирович; Юр'єва, Ольга Олексіївна |
2016 | Основи харчових технологій. Навчальний посібник. Ч.2 | Погарська, Вікторія Вадимівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Юр'єва, Ольга Олексіївна |
2015 | Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна |
2009 | Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом бар | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Крячко, Тетяна Вікторівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Максимова, Надія Пилипівна |
2011 | Самостійні заняття фізичними вправами як засіб оптимізації психофізичного стану студентів у заліково-екзаменаційний період | Кудряшов, Ігор Олександрович; Артюгін, Арнольд Валерійович; Максимова, Надія Пилипівна |
2011 | Стабілізація каротиноїдів у порошкоподібних добавках із використанням натуральних антиоксидантів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Максимова, Надія Пилипівна; Савченко, О.О. |
2019 | Технологія галузі. Розділ «Технологія молочних продуктів дитячого харчування». Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2017 | Технологія оздоровчих харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу" | Какадій, Юлія Петрівна; Котюк, Тетяна Валеріївна ; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна |
2012 | Університетська освіта. Навчальний посібник | Берестова, Аделіна Анатоліївна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Стоєв, Сергій Степанович; Юр'єва, Ольга Олексіївна |
2009 | Функціональні оздоровчі плавлені сири, збагачені наноструктурованими добавками із хлорофіловмісних овочів та прянощів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Коробець, Неллі Володимірівна; Юр'єва, Ольга Олексіївна; Максимова, Надія Пилипівна; Череватенко, Л.М. |
2019 | Харчові технології. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна; Пономаренко, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2011 | Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчування | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Максимова, Надія Пилипівна; Юрченко, І.С. |