Browsing by Author Павлюк, Раїса Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 84 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній форміПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович
2009Нанотехнології бад із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктахПавлюк, Раїса Юріївна; Афанасьєва, Віта Анатоліївна; Яницький, В.В.; Крячко, Тетяна Вікторівна; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2013Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкціїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр'єва, Ольга Олексіївна; Бондаренко, В.А.; Наконечна, Юлія Григорівна 
2011Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАДПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Балабай, Катерина Сергіївна
2009Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших бар з використанням механодеструкціїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Коробець, Неллі Володимірівна; Максимова, Надія Пилипівна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
2013Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвниківПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Коробець, Неллі Володимірівна; Ткаченко, І.В.
2013Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Тимофєєва, Н.М.; Берестова, Аделіна Анатоліївна ; Борисенко, Т.О.; Максимова, Надія Пилипівна
2018Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" - плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактикиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2013Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Носіченко, Г.В.; Лосєва, Світлана Михайлівна; Соколова, Лора Михайлівна; Какадій, Юлія Петрівна
2009Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Крячко, Тетяна Вікторівна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Стоєв, Сергій Степанович
2011Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну формуПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Максимова, Надія Пилипівна; Лук'янова, В.Г,
2014Нове про каротиноїди під час холодильної переробки каротиновмісних овочів та ягід із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2013Нове про каротиноїди та окіслювальні ферменти каротиноїдних овочів під час кріогенного "шокового" заморожування та подрібненняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, Т.С.; Лосєва, Світлана Михайлівна; Граділь, У.І.
2016Нове слово в технології отримання плавлених сирних виробів без солей-плавильників із рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Скрипка, Лідія Іванівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Нове слово в технології отримання продуктів на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Таубер, Роман Давід; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2016Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2018Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та бар плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Какадій, Юлія Петрівна; Погарський, Олексій Сергійович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Тельонков, Олександр Євгенович
2017Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини. МонографіяБерестова, Аделіна Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Гасанова, Анна Едуардівна; Кострова, Катерина Валеріївна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Біленко, Леоніда Мстиславівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Каплун, Олена Анатоліївна; Коломієць, Тетяна Миколаївна; Погарський, Олексій Сергійович; Скрипка, Лідія Іванівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Таубер, Роман Давід; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Хоменко, Андрій Володимирович; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2013Нові білкові наноструктуровані добавки із квасолі, соуси-діпи та закуски з їх використаннямПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Наконечна, Юлія Григорівна; Кострова, К.В.; Бутенко, Н.В.; Лосева, Светлана Михайловна
2016Нові бісквіти та хлібобулочні вироби, вітамінізовані натуральними каротиноїдними рослинними нанодобавками, для оздоровчого харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Лосєва, Світлана Михайлівна