Browsing by Author Павлюк, Раїса Юріївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 21 to 40 of 95 < previous   next >
Issue DateTitleAuthor(s)
25-Jun-2015Десерт із кисломолочного сиру з рослинними добавкамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Кіпенко, Галина Володимирівна
2009Кріогенне заморожування під час отримання функціональних каротиноїдних добавок з гарбузаПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Маціпура, А.С.; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Черноморд, Н.О.
2019Кріомеханохімія і кріомеханодеструкція біополімерів у харчових нанотехнологіях під час переробки рослинної інуліновмісної сировини в оздоровчі добавкиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна
2014Кріомеханічна модифікація добавок із шампіньйонів у вигляді дрібнодисперсного замороженого пюре з унікальними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Котюк, Тетяна Валеріївна
2016Лабораторний практикум з дисциплін "Хімія і технологія сировини", "Фізико-хімічні та біотехнологічні основи технології галузі". Ч.1. Навчальний посібникПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Лабораторний практикум з дисципліни "Технологія галузі". Навчальний посібникПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна
2016Метод глибокої переробки каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням обладнання нового поколінняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Таубер, Роман Давід; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Котюк, Тетяна Валеріївна
2016Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній форміПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович
2009Нанотехнології бад із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктахПавлюк, Раїса Юріївна; Афанасьєва, Віта Анатоліївна; Яницький, В.В.; Крячко, Тетяна Вікторівна; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2013Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкціїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Юр'єва, Ольга Олексіївна; Бондаренко, В.А.; Наконечна, Юлія Григорівна
2011Нанотехнології гомогенізованих оздоровчих сиркових продуктів, збагачених наноструктурованими каротиноїдними БАДПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Балабай, Катерина Сергіївна
2009Нанотехнології добавок із хлорофіловмісних овочів з рекордним вмістом хлорофілу та інших бар з використанням механодеструкціїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Коробець, Неллі Володимирівна; Максимова, Надія Пилипівна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
2013Нанотехнології дрібнодисперсних хлорофіловмісних рослинних оздоровчих добавок-барвниківПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Коробець, Неллі Володимирівна; Ткаченко, І.В.
2013Нанотехнології заморожених пюре із плодів цитрусових з унікальними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Тимофєєва, Н.М.; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Борисенко, Т.О.; Максимова, Надія Пилипівна
2018Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" - плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактикиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2009Низькотемпературна активація гідрофільних властивостей каротиноїдів під час переробки каротиновмісних овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна; Маціпура, А.С.
2013Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Носіченко, Г.В.; Лосєва, Світлана Михайлівна; Соколова, Лора Михайлівна; Какадій, Юлія Петрівна
2009Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Крячко, Тетяна Вікторівна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Стоєв, Сергій Степанович
2011Нове про вплив різних технологічних чинників на трансформацію каротиноїдів у гідрофільну формуПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Максимова, Надія Пилипівна; Лук'янова, В.Г.
2014Нове про каротиноїди під час холодильної переробки каротиновмісних овочів та ягід із використанням кріомеханодеструкціїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Борисова, Аліна Олексіївна