Browsing by Author Берестова, Аделіна Анатоліївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 11 of 11
Issue DateTitleAuthor(s)
2015Вивчення вмісту біологічно активних речовин натуральних рослинних прянощів – добавок для оздоровчих продуктів харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Соколова, Лора Михайлівна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
2017Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини. МонографіяБерестова, Аделіна Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Гасанова, Анна Едуардівна; Кострова, Катерина Валеріївна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Біленко, Леоніда Мстиславівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Каплун, Олена Анатоліївна; Коломієць, Тетяна Миколаївна; Погарський, Олексій Сергійович; Скрипка, Лідія Іванівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Таубер, Роман Давід; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Хоменко, Андрій Володимирович; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2016Основи харчових технологій. Навчальний посібник. Ч.2Погарська, Вікторія Вадимівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2009Розробка функціонального оздоровчого морозива з використанням наноструктурованих кріопаст із плодоовочевої сировини з рекордним вмістом барПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Крячко, Тетяна Вікторівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Максимова, Надія Пилипівна
12-May-2015Склад молочно-рослинного напою на основі молочної сироваткиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
12-May-2015Склад плодово-ягідного морозиваПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
2019Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович
2015Технологія тонізуючих нанонапоїв на основі молочної сироватки, збагачених кріопастами з овочів і фітоекстрактамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Топоркова, Катерина Валеріївна
2012Університетська освіта. Навчальний посібникБерестова, Аделіна Анатоліївна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Стоєв, Сергій Степанович; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2013Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировиниПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна
2011Інноваційні технології розробки нових видів морозива для оздоровчого харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Максимова, Надія Пилипівна; Юрченко, І.С.