Browsing by Author Головко, Микола Павлович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 97  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
27-Mar-2017Cпосіб виробництва настоянки "Червона Легка" ("Red Light")Головко, Микола Павлович; Олійничук, Сергій Тимофійович; Чехун, Марина Григорівна; Пенкіна, Наталя Михайлівна; Колесник, Вікторія Валентинівна
2011Актуальність використання йодобілковихкомплексів у технології соусів емульсійного типуГоловко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Бакіров, Мюшфик Панах огли
2011Актуальність створення кальцій-білкових комплексів та їх використання в технології м'ясних посічених виробів оздоровчого призначенняГоловко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Полупан, Валентин Вадимович
10-Oct-2014Алкогольний напій типу настойкиГеліх, Анна Олександрівна; Головко, Микола Павлович; Василенко, Ольга Олександрівна; Сорокіна, Ніна Олександрівна
2013Аналіз переваг харків'ян під час вибору молочної продукціїГоловко, Микола Павлович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Чуйко, Людмила Олексіївна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2012Аналіз труднощів та розгляд альтернативних схем для вигідної інвестиційної діяльності іноземних компаній у будівельній галузіГоловко, Микола Павлович; Сорокіна, Світлана Вікторівна; Акмен, Вікторія Олександрівна
2011Вивчення гігроскопічних властивостей макаронних виробів, збагачених біоорганічними сполуками кальціюГоловко, Микола Павлович; Пак, Аліна Володимирівна; Чуйко, Марина Миколаївна
2012Вивчення мікроструктури м’ясних січених виробів, що містять мінеральний кістковий збагачувачГоловко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2011Вивчення показників якості макаронних виробів із додаванням напівфабрикату кісткового харчовогоГоловко, Микола Павлович; Чуйко, Марина Миколаївна
2015Визначення параметрів гострої токсичності біологічно активної добавки «Сивоселен Плюс»Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Головко, Тетяна Миколаївна
2010Визначення впливу НКХ та еламіну на мікроструктурні характеристики паштетівГоловко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна
2010Використання продуктів переробки харчової кістки у технології продуктів спеціального призначення. МонографіяЧеревко, Олександр Іванович; Головко, Микола Павлович; Полевич, Віталій Вадимович; Чуйко, Людмила Олексіївна; Серік, Максим Леонідович; Головко, Тетяна Миколаївна
2012Використання розгортання функцій якості під час підготовки спеціалістів у сфері судово-товарознавчої експертизиГоловко, Микола Павлович; М'ячиков, Олександр Васильович; Колесник, Тетяна Леонідівна
2011Вплив напівфабрикату кісткового харчового на властивості емульсійнихсистемГоловко, Микола Павлович; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Роговий, Іван Станіславович
2010Вплив фізичних чинників на коефіцієнт дифузії вологи під час зберігання овочівГоловко, Микола Павлович; Захаренко, Віталій Олександрович; Чуйко, Людмила Олексіївна
2011Вплив іонів кальцію напівфабрикату кісткового харчового на перетравлюваність білків м'ясних січених виробівГоловко, Микола Павлович; Колесник, Тетяна Леонідівна; Колесник, Аліна Олексіївна
2015До питання нормування якості та безпечності кухонної соліГоловко, Микола Павлович; Павліш, Лариса Олегівна
2012Дослідження впливу напівфабрикату білковомінерального на вологозв’язуючі властивості м’ясних фаршівГоловко, Микола Павлович; Серік, Максим Леонідович; Полупан, Валентин Вадимович
2012Дослідження впливу напівфабрикату йодобілкового на емульсійну стійкість майонезуГоловко, Микола Павлович; Головко, Тетяна Миколаївна; Бакіров, Мюшфик Панах огли
2015Дослідження мікробіологічних показників якості соусу емульсійного типу «селеновий»Головко, Микола Павлович; Применко, Владислав Геннадійович; Головко, Тетяна Миколаївна