Browsing by Author Дорохович, Антонелла Миколаївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Antioxidant properties of candy caramel with plant extractsМазур, Любовь Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Лабазов, Максим Ігоревич
2018Determination of antioxidant properties of candy caramel with porous structureМазур, Любовь Сергіївна; Лабазов, Максим Ігоревич; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Губський, Сергій Михайлович
2016Використання дисахариду фруктози під час виробництва мафінів із начинкою дієтичного призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Горзей, Олена Володимирівна; Мурзін, Андрій Вадимович
2016Використання тагатози та мальтитолу під час виробництва жувальної карамелі спеціального призначенняДорохович, Антонелла Миколаївна; Божок, Олександр Сергійович; Мазур, Любов Сергіївна
2012Дослідження процесу випікання маффінів на сахарозі (цукрі білому кристалічному), фруктозі та лактулозіДорохович, Антонелла Миколаївна; Лазоренко, Н.П.
2018Исследование кинетики деградации аскорбиновой кислоты в образцах карамели на основе экстрактов лекарственного растительного сырьяМазур, Любовь Сергіївна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Губський, Сергій Михайлович
2018Технологія льодяникової карамелі з дієтично-функціональними властивостямиДорохович, Антонелла Миколаївна; Мазур, Любов Сергіївна; Губський, Сергій Михайлович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Dorokhovych, Antonella; Mazur, Liubov; Gubsky, Sergey; Evlash, Viktoriya