Browsing by Author Какадій, Юлія Петрівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitnessПогарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Pogarska, Viktoriya; Mykhailov, Valeriy; Pogarskii, Oleksii; Balabai, Katerina; Kakadii, Iulia; Stukonozhenko, Tetiana
2018Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" - плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактикиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2013Нове в технології отримання заморожених ягід та пюре з рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Носіченко, Г.В.; Лосєва, Світлана Михайлівна; Соколова, Лора Михайлівна; Какадій, Юлія Петрівна
2018Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та бар плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Какадій, Юлія Петрівна; Погарський, Олексій Сергійович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Тельонков, Олександр Євгенович
2017Технологія консервованих продуктів функціонального призначення. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спецеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу"Какадій, Юлія Петрівна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна
2017Технологія оздоровчих харчових продуктів. Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" спеціалізації "Технології переробки рослинної і молочної сировини для підприємств харчового бізнесу"Какадій, Юлія Петрівна; Котюк, Тетяна Валеріївна ; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна
2011Інноваційні технології натуральних вітамінних добавок із ягід та нових видів заморожених молочно-рослинних десертівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Носіченко, Г.В.; Какадій, Юлія Петрівна; Ізотова, Г.І.