Browsing by Author Ляшенко, Богдан Віталійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 25  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Аналіз існуючих способів визначення якості продуктів харчування за кольоромКіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович
10-Jan-2019Апарат для низькотемпературної обробки м'ясних виробів ІЧ-випромінюваннямЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2013Апроксимація реограм сухих конфітюрів залежно від терміну зберіганняМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Осьмак, О.О.
2014Нові високоефективні технології виробництва концентрованих продуктів із плодоовочевої сировиниМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович
2015Обладнання для подрібнення.Частина 2. Розрахунок куттера. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2016Обладнання для формування. Частина 2. Розрахунок шприца. Методичні вказівкиЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Михайлова, Світлана Володимирівна
2011Обґрунтування раціонального способу виробництва пастоподібних концентратівМаяк, Віталій Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лихобаба, О.В.
2017Оцінювання якості м'ясних січених виробів, смажених у функціонально-замкнених середовищахМихайлов, Валерій Михайлович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Ляшенко, Богдан Віталійович
12-Mar-2018Пристрій для смаження січених виробівМихайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович
26-Dec-2018Пристрій для смаження січених виробівМихайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович
2008Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів. Монографія.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Лебединець, Ігор Володимирович
2013Процеси і апарати харчових виробництв. Лабораторний практикум. Навч. посібник.Черевко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Маяк, Віталій Іванович; Єфремов, Юрій Іванович; Карпенко, Людмила Костянтинівна; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2018Розрахунок технологічного обладнання харчових виробництв. Навчальний посібникЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Андрій Миколайович
10-Apr-2018Роторний випарникЧеревко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2013Рівняння стаціонарного руху в'язкопластичних рідинМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Маяк, Ольга Анатоліївна; Сардаров, Азіз Мурадович; Осьмак, О.О.
10-Jan-2019Скребковий теплообмінникЗагорулько, Олексій Євгенович; Загорулько, Андрій Миколайович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Мельнік, Олександр Юрійович
12-Mar-2018Спосіб визначення кольору харчових продуктівЧеревко, Олександр Іванович; Михайлов, Валерій Михайлович; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Черв'якова, Вікторія Андріївна; Коржавих, Діана Костянтинівна
12-Mar-2018Спосіб виробництва екстрактів з плодів глодуЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Дахно, Георгій Андрійович; Чорненький, Євгеній Миколайович
10-Nov-2016Спосіб виробництва конфітюруМаяк, Віталій Іванович; Ляшенко, Богдан Віталійович; Загорулько, Олексій Євгенович
2010Технологічне обладнання малих харчових та переробних виробництв. У 3-х ч. Ч.1.Технологічне обладнання малих м'ясопереробних виробництв. Навч. посібник.Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Ляшенко, Богдан Віталійович