Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | The new in freezing tecnology of chlorophyll-containing vegetables with record characteristics | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Каплун, Олена Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskiy, Aleksey; Caplun, Helena; Borysova, Alina; Loseva, Svetlana |
2018 | Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2016 | Вплив процесів механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами плодів під час розробки нанотехнологій | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Каплун, Олена Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна |
2016 | Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній формі | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2018 | Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" - плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна |
2016 | Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристиками | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна |
2018 | Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та бар плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Какадій, Юлія Петрівна; Погарський, Олексій Сергійович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Тельонков, Олександр Євгенович |
2017 | Новий напрямок глибокої переробки харчової сировини. Монографія | Берестова, Аделіна Анатоліївна; Борисова, Аліна Олексіївна; Гасанова, Анна Едуардівна; Кострова, Катерина Валеріївна; Абрамова, Тетяна Сергіївна; Біленко, Леоніда Мстиславівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Бессараб, Олександр Семенович; Каплун, Олена Анатоліївна; Коломієць, Тетяна Миколаївна; Погарський, Олексій Сергійович; Скрипка, Лідія Іванівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Таубер, Роман Давід; Котюк, Тетяна Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Максимова, Надія Пилипівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Павлюк, Вадим Антонович; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Радченко, Людмила Олексіївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Хоменко, Андрій Володимирович; Юр'єва, Ольга Олексіївна |
2015 | Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Каплун, О.А.; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2018 | Розробка натуральних нанопродуктів із квасолі та пряних овочів для підприємств ресторанного бізнесу для здорового харчування | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Дудник, Eкатерина Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarskaya, Viktoriya; Kotuyk, Тatyana; Dudnyk, Ekaterina; Pogarskiy, Aleksey; Loseva, Svitlana |
2019 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю. Методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2016 | Технологія наноструктурованих рослинних добавок із використанням неферментативного біокаталізу - механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білка) | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2019 | Харчові технології. Методичні вказівки до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу» | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна; Пономаренко, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2018 | Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Дудник, Eкатерина Валеріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович |