Browsing by Author Стоєв, Сергій Степанович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 7 of 7
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Нове про вплив низькотемпературної кріодеструкції та "шокового" заморожування на активність окиснювальних ферментів плодів та овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Крячко, Тетяна Вікторівна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Стоєв, Сергій Степанович
2016Основи харчових технологій. Навчальний посібник. Ч. 1Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Коробець, Неллі Володимирівна; Стоєв, Сергій Степанович; Маціпура, Тетяна Сергіївна
25-Feb-2015Склад морозива плодово-ягідного натурального підвищеної біологічної цінностіПавлюк, Раїса Юріївна; Стоєв, Сергій Степанович; Погарська, Вікторія Вадимівна; Лосєва, Світлана Михайлівна
25-Feb-2015Склад сокового напою натурального яблучно-журавлиногоПавлюк, Раїса Юріївна; Стоєв, Сергій Степанович; Погарська, Вікторія Вадимівна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2012Університетська освіта. Навчальний посібникБерестова, Аделіна Анатоліївна; Глубокий, Дмитро Олександрович; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Максимова, Надія Пилипівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Стоєв, Сергій Степанович; Юр'єва, Ольга Олексіївна
2012Університетська освіта. Навчальний посібникБакуменко, Лариса Григорівна; Коробець, Неллі Володимирівна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Соколова, Лора Михайлівна; Стоєв, Сергій Степанович
2013Інноваційна технологія замороженого дрібнодисперсного пюре із ягід журавлиниПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Стоєв, Сергій Степанович; Лосєва, Світлана Михайлівна