Browsing by Author Хацкевич, Юрій Миколайович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Color formation in products from fruits and vegetables during their processing. MonographБорисова, Аліна Олексіївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Черевко, Олександр Іванович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Cherevko, O.I.; Dubinina, A.A.; Mykhailov, V.M.; Shcherbakova, T.V.; Khatskevych, Y.M.; Lenert, S.O.; Borysova, A.O.
2017Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировиниДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Ленерт, Світлана Олександрівн; Борисова, Аліна Олексіївна
2017Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Виродова, Оксана Володимирівна
2012Дослідження швидкості проходження процесу просолювання сьомги охолодженоїХацкевич, Юрій Миколайович; Черевична, Наталія Іванівна; Борисова, Аліна Олексіївна
2016Загальна технологія харчових виробництв. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Попова, Тетяна Миколаївна; Ленерт, Світлана Олександрівна
2018Загальна технологія харчових виробництв. Візуальне супроводження курсу для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"Хацкевич, Юрій Миколайович
2010Загальна технологія харчових виробництв. Метод. реком. для виконання курсов. робіт студ. товарознав. фак-ту за напр. підгот. 6.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво"Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Бєляєва, Лідія Михайлівна
2017Застосування дескрипторно-профільного методу дегустаційного аналізу під час оцінювання органолептичних показників якості арахісових пастЛенерт, Світлана Олександрівна; Хоменко, Ольга Олексіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Дубініна, Антоніна Анатоліївна
2019Захист прав споживачів. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахХацкевич, Юрій Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Скирда, Олена Євгенівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2011Зміни якості жирових компонентів у майонезній продукції під час зберіганняХацкевич, Юрій Миколайович; Непочатих, Тетяна Анатоліївна; Іванченко, О.С.
2013Комплексна оцінка якості сиркових виробів для дитячого харчуванняЧеревична, Наталія Іванівна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Кобрін, В.М.
2018Міжнародний консьюмеризм. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахХацкевич, Юрій Миколайович; Летута, Тетяна Миколаївна
2012Порівняння швидкості просолювання рибної сировини залежно від температури м'язової тканини за різних способів солінняДубініна, Антоніна Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович
2014Програмований контроль із курсу «Організація захисту прав споживачів»Кір’яков, Юрій Костянтинович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Борисова, Аліна Олексіївна
2012Шляхи удосконалення якості бісквітних напівфабрикатівЧеревична, Наталія Іванівна; Хацкевич, Юрій Миколайович