Browsing by Author Щербакова, Тетяна Віталіївна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Color formation in products from fruits and vegetables during their processing. MonographБорисова, Аліна Олексіївна; Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Ленерт, Світлана Олександрівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Хацкевич, Юрій Миколайович; Черевко, Олександр Іванович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Cherevko, O.I.; Dubinina, A.A.; Mykhailov, V.M.; Shcherbakova, T.V.; Khatskevych, Y.M.; Lenert, S.O.; Borysova, A.O.
2012Вплив теплової обробки на зміну кольоропараметричних характеристик плодів яблукДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Попова, Тетяна Миколаївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
2017Вплив технологічних чинників на колір рослинної сировиниДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Ленерт, Світлана Олександрівн; Борисова, Аліна Олексіївна
2012Дослідження кольорових характеристик білково-вуглеводних напівфабрикатів із додаванням рослинної сировиниДейниченко, Григорій Вікторович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Золотухіна, Інна Василівна; Сефіханова К.А.
2017Дослідження кольору цукатів із редьки з використанням суб’єктивних та об’єктивних методівДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Хацкевич, Юрій Миколайович; Виродова, Оксана Володимирівна
2019Захист прав споживачів. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахХацкевич, Юрій Миколайович; Селютіна, Галина Анатоліївна; Скирда, Олена Євгенівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2011Леткі компоненти коньячних виробівСелютіна, Галина Анатоліївна; Овчиннікова, Ірина Федорівна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2017Методи дослідження товарів. Конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво" освітнього ступеня бакалаврЩербакова, Тетяна Віталіївна; Дейниченко, Григорій Вікторович
2013Моделювання складу сметанного соусуДьяков, Олександр Григорович; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Гапонцева, Оксана Володимирівна
2010Оцінка кольору продукції з рослинної сировини за допомогою СФ-методуДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2017Перспективи використання коренеплодів редьки для виробництва консервованої продукціїГапонцева, Оксана Володимирівна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2017Сенсорний аналіз. Навчальний посібник у структурно-логічних схемахДубініна, Антоніна Анатоліївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна; Черевична, Наталія Іванівна; Шмиголь, Оксана Володимирівна
2016Теоретичні основи товарознавства. Навчальні та контролюючі тестиДейниченко, Григорій Вікторович; Щербакова, Тетяна Віталіївна
2008Теоретичні основи товарознавства. Опорний конспект лекційЩербакова, Тетяна Віталіївна; Єфімова, Валентина Олександрівна; Селютіна, Галина Анатоліївна
2016Токсичнi речовини і методи їх визначення. Навчальний посібникДубініна, Антоніна Анатоліївна; Малюк, Людмила Петрівна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Летута, Тетяна Миколаївна; Щербакова, Тетяна Віталіївна