Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Elaboration of new method of deep processing of carotene-containing raw materials into nanoadditives with the use of cryogenic freezing and fine-dispersed grinding | Pogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida; Stukonozhenko, Tetyana |
2016 | Elaboration of the new method of the melt cheese products manufacturing without salts-smelters using cryomechanolysis | Pavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Yurieva, Olga; Skripka, Lidia; Abramova, Tatyana |
2017 | Natural healthful fruit and vegetable nanobeverages with а record amount of BAS for enterprises of restaurant business, tourism and fitness | Погарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Pogarska, Viktoriya; Mykhailov, Valeriy; Pogarskii, Oleksii; Balabai, Katerina; Kakadii, Iulia; Stukonozhenko, Tetiana |
2017 | Sensational facts and the discovery of hidden forms of protein in mushrooms during the obtaining of nanoproducts in an easily digestible form | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Таубер, Роман Давід; Павлюк, Вадим Антонович; Ясюрковська, Мілена; Pavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Tauber, Roman David; Pavlyuk, Vadim; Jasiurkowska, Milena |
2017 | Study of impact of cryo-mechanoactivation and cryo-mechanodestruction during the obtaining of frozen fine-dispersed carotene-containing additives. | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Тимофєєва, Надія Миколаївна; Біленко, Леоніда Мічеславівна; Pogarska, Viktoriya; Pavlyuk, Raisa; Timofeyeva, Nadiya; Bilenko, Leonida |
2017 | The carotenoid "Sunroll" buns vitaminized by natural nanoadditives for healthful nutrition | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Pavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Maximova, Nadiya; Balabai, Katerina; Loseva, Svitlana; Kotuyk, Тatyana |
2016 | The development of cryogenic method of deep treatment of inulin-containing vegetables (topinambour) and obtaining of prebiotics in the nanopowders form | Pavlyuk, Raisa; Pavlyuk, Vadim; Pogarska, Viktoriya; Balabai, Katerina; Loseva, Svetlana |
2017 | The impact of cryogenic freezing and non-enzymatic catalysis on destruction of inulin-proteic nanocomlexes of topinambour to monomers | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Pavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Balabai, Katerina; Loseva, Svitlana |
2016 | The new method of processing of carotene-containing vegetables for the production of nanoproducts using combi-steamers and fine-dispersed comminution | Pavlyuk, Raisa; Pogarska, Viktoriya; Radchenko, Ludmila; Tauber, David; Timofeyeva, Nadiya; Kotuyk, Тatyana |