Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
HDUHT Digital Repository (DSpace-5.4)
Browsing by Issue Date
Jump to a point in the index:
(Choose year)
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
1991
1990
1985
1980
1975
1970
1960
1950
(Choose month)
January
February
March
April
May
June
July
August
September
October
November
December
Or type in a year:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 5467
next >
Issue Date
Title
Author(s)
1989
Безотходная технология переработки сельскохозяйственной птицы в кулинарную продукцию. Монография
Беляев, Михаил Иванович
;
Горбанев, Анатолий Петрович
;
Есинова, Нина Игоревна
;
Матяш, Екатерина Тимофеевна
;
Попова, Светлана Александровна
;
Постнов, Геннадий Михайлович
;
Постнова, Ольга Николаевна
;
Соболев, Федор Иосифович
;
Стиборовский, Сергей Эдуардович
;
Черевко, Александр Иванович
;
Ярославский, Александр Владиленович
;
Янчева, Лиана Николаевна
1997
Государственной академии технологии и организации питания – 30 лет!
Зотова, Нонна
1997
Новые технологии витаминных углеводосодержащих фитодобавок и их использование в продуктах профилактического действия. Монография
Павлюк, Раиса Юрьевна
;
Черевко, Александр Иванович
;
Гулый, Иван Степанович
;
Симахина, Галина Александровна
;
Соколова, Лариса Михайловна
1998
Курсове проектування устаткування підприемств харчування. Навчальний посібник
Черевко, Олександр Іванович
;
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Афукова, Наталія Олександрівна
;
Єфімова, Віра Олексіївна
;
Каширцев, Володимир Іванович
;
Поперечний, Анатолій Микитович
;
Постнов, Геннадій Михайлович
;
Простаков, Олександр Олександрович
;
Рижова, Нінель Вікторівна
;
Черкашин, Микола Григорович
2000
Процеси та апарати жаріння харчових продуктів. Навчальний посібник
Черевко, Олександр Іванович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
2000
Новые прогрессивные технологии биологически активных добавок из цветочной пыльцы и растительного сырья. Монография
Павлюк, Раиса Юрьевна
;
Черевко, Александр Иванович
;
Симахина, Галина Александровна
;
Гулый, Иван Степанович
;
Чуйко, Людмила Алексеевна
;
Погарская, Виктория Вадимовна
;
Соколова, Лариса Михайловна
2001
Методичні вказівки до практичних занять на тему: "Розробка організаційних структур управління підприємствами громадського харчування" з дисциплін "Менеджмент галузевий"
Ткачова, Світлана Сергіївна
;
Чатченко, Ольга Євгенівна
2002
Переробка сировини тваринного походження. Навчальний посібник
Черевко, Олександр Іванович
;
Сафонова, Ольга Миколаївна
;
Богомолов, Олексій Васильович
2002
Процеси і апарати харчових виробництв. Підручник
Черевко, Олександр Іванович
;
Поперечний, Анатолій Микитович
2003
Методичні вказівки з виконання та захисту дипломних робіт для студентів факультету менеджменту спеціальності 7.050206 “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”
Яцун, Леонід Миколайович
;
Ткачова, Світлана Сергіївна
2003
Збірник тестів для контролю знань студентів з курсу “Стратегічний менеджмент” для студентів спеціальностей: 8. 050201 “Менеджмент організацій”, 7.050206 “Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності”
Ткачова, Світлана Сергіївна
2003
Новые фитодобавки и их использование в продуктах питания. Монографія
Павлюк, Раиса Юрьевна
;
Черевко, Александр Иванович
;
Украинец, Анатолий Иванович
;
Погарская, Виктория Вадимовна
;
Афанасьева, Вита Анатольевна
;
Прудникова, Татьяна Ивановна
;
Чуйко, Людмила Алексеевна
;
Миркушова, Любовь Васильевна
2003
Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию. Монография
Черевко, Александр Иванович
;
Постнов, Геннадий Михайлович
;
Пронин, Игорь Алексеевич
2003
Новые биологически активные апидобавки. Монография
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Черевко, Александр Иванович
;
Яницкий, Виктор Васильевич
;
Прохода, Ирина Алексеевна
;
Черкасова, Антонина Ивановна
2004
Маркетингова цінова політика. Навч.-метод. посібник для самост. вивчення дисц. "Маркетингова цінова політика"
Жегус, Олена Валентинівна
;
Попова, Людмила Олексіївна
;
Парцирна, Тетяна Миколаївна
2004
Органічна хімія. Навчальний посібник. Ч.1. Вуглеводні й оксигеновмісні похідні
Кравченко, Е.Ф.
;
Мурликіна, Наталя Віталіївна
2004
Лабораторний практикум з аналітичної хімії. Навчальний посібник. Ч.1. Якісний аналіз
Добровольська, Олена Владиславівна
;
Смірнова, Інна Сергіївна
2004
Збірник тестів для контролю знань студентів з дисципліни “Операційний менеджмент” для студентів напряму підготовки 0502 «Менеджмент»
Ткачова, Світлана Сергіївна
;
Чатченко, Ольга Євгенівна
2005
Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник
Черевко, Олександр Іванович
;
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Касілова, Людмила Олексіївна
;
Димитрієвич, Любов Радоївна
;
Крутовий, Жорж Андрійович
;
Зіборова, Лариса Геннадіївна
2005
Розрахунок машин та апаратів харчових виробництв. Практикум
Черевко, Олександр Іванович
;
Маяк, Віталій Іванович
;
Маяк, Ольга Анатоліївна