Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1176
Title: Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній формі
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Keywords: механохімічні процеси
нанотехнологія
дрібнодисперсне подрібнення
неферментативний біокаталіз-механоліз
нанокомплекси
біополімери
гетерополісахариди
mechanochemical processes
nanotechnology
fine grinding
non-enzymatic biocatalysis-mehanolysis
nanocomplex
biopolymers
heteropolysaccharides
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній формі / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Т.В. Котюк та ін.// Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 111-127. – ISSN 2312-3990
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Вивчено механохімічні процеси під час розробки нанотехнологій білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній наноформі. Як інновацію використовували дрібнодисперсне подрібнення термообробленої сировини, яке супроводжується процесами неферментативного біокаталізу-механолізу важкорозчинних нанокомплексів біополімерів (гетерополісахаридів і білків) в розчинну форму. Розкрито суть механізмів процесів. Розроблено нанотехнологію отримання добавок із гороху в наноформі з рекордним вмістом БАР (біологічно активних речовин).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1176
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.9.pdf487,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.