Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1178
Title: Метод глибокої переробки каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням обладнання нового покоління
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Радченко, Людмила Олексіївна
Таубер, Роман Давід
Тимофєєва, Надія Миколаївна
Котюк, Тетяна Валеріївна
Keywords: глибока переробка
каротинвмісні овочі
паротермічна обробка
дрібнодисперсне подрібнення
пароконвекційна піч
продукти у наноформі
deep processing
carotene containing vegetables steam- treatment
fine grinding
vapor-convection
products in nanoform
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Метод глибокої переробки каротинвмісних овочів та отримання наноїжі з використанням обладнання нового покоління / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Л.О. Радченко та ін. // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 136-155. – ISSN 2312-3990
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Розроблено та запропоновано метод глибокої переробки каротинвмісних овочів, альтернативний кріогенній обробці. Метод заснований на комплексній дії на сировину паротермічної обробки та дрібнодисперсного подрібнення з використанням обладнання нового покоління, яке застосовується на підприємствах ресторанного бізнесу. Новий метод дозволяє більш повно (у 2–3 рази) використати біологічний потенціал сировини і отримати харчові продукти в наноформі.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1178
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.11.pdf941,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.