Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1182
Title: Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахарид-білкових нанокомплексів під час переробки топінамбура
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Балабай, Катерина Сергіївна
Павлюк, Вадим Антонович
Keywords: заморожування
неферментативний каталіз
гетерополісахарид-білкові нанокомплекси
дрібнодисперсні добавки
топінамбур
глибока переробка
freezing
non-enzymatic catalysis
heteropolysaccaride-proteic Nano complexes
fine-dispersed additives
topinambour
deep processing
Issue Date: 2016
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування гетерополісахарид-білкових нанокомплексів під час переробки топінамбура / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, К.С. Балабай, В.А. Павлюк // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / відпов. ред.: О.І. Черевко. – Харків: ХДУХТ, 2016. - Вип.2(24). - C. 178-198. – ISSN 2312-3990
Series/Report no.: Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі; 2(24)
Abstract: Вивчено вплив заморожування та неферментативного каталізу на руйнування важкорозчинних гетерополісахарид-білкових нанокомплексів і трансформацію їх в розчинну форму під час глибокої переробки топінамбура і отримання дрібнодисперсних добавок. Виявлено, що 45…55% нанокомплексів гетерополісахаридів із білками руйнується до їх окремих мономерів, які знаходяться в наноформі в розмірному діапазоні від 0,5 до 1,5 нанометрів.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1182
ISSN: 2312-3990
Appears in Collections:Вип. 24. - 2016 (тех.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.13.pdf393,78 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.