Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1676
Title: Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus)
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Маціпура, Тетяна Сергіївна
Максимова, Надія Пилипівна
Keywords: кріодеструкція
наноструктуроване пюре
заморожування
біологічно активні речовини
білок
низькотемпературне подрібнення
Issue Date: 2015
Citation: Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, Т.С. Мацiпура, Н.П. Максимова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий - 2015. - № 6/10 (78). – С.24-28.- DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56145
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;6/10 (78)
Abstract: Робота присвячена розробці нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія дозволяє вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) та більш повно використати біологічний потенціал сировини.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1676
ISSN: 1729-3774
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маціпура 2015.pdf273,52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.