Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1677
Title: Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарський, Олексій Сергійович
Каплун, Олена Анатоліївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Keywords: кріогенне заморожування
інновації
хлорофілвмісні овочі
броколі
брюссельська капуста
рідкий азот
Issue Date: 2015
Citation: Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів / Р.Ю. Павлюк, О.С. Погарський, О.А. Каплун, С.М. Лосєва // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. -2015. - № 6/10 (78). – С. 42-47.- .DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56111
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;6/10 (78)
Abstract: Вивчено вміст біологічно активних речовин (БАР) – хлорофілів a і b, каротиноїдів, L-аскорбінової кислоти та поліфенольних речовин в хлорофілвмісних овочах (капусті броколі та брюссельській). Розроблено кріогенну технологію заморожування хлорофілвмісних овочів. Встановлено, що застосування кріогенного «шокового» заморожування дозволяє не тільки зберегти всі корисні БАР, але й більш повно їх вилучити у вільний стан.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1677
ISSN: 1729-3774
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Погарський 2015.pdf360,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.