Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1680
Title: Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Хоменко, А.В.
Кострова, К.В.
Keywords: біотехнологія
функціональні кисломолочні напої
сколотина
пряні овочі
наноструктурироване пюре
Issue Date: 2013
Citation: Біотехнологія кисломолочних напоїв з використанням сколотини та добавок із пряних овочів / Р.Ю. Павлюк, В.В. Погарська, А.В. Хоменко, К.В. Кострова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2013. - № 4/10 (64). – С. 53-57.
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий.;4/10 (64)
Abstract: Робота присвячена розробці біотехнології отримання функціональних кисломолочних напоїв на основі сколотини з використанням в якості інновації добавок із коренів хрону, селери, імбиру та часнику у формі швидкозамороженого наноструктурованого пюре та екстрактами з нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини (НЛПАРС), які характеризуються рекордним вмістом біологічно активних речовин (БАР).
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1680
ISSN: 1729-3774
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Хоменко 2013.pdf669,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.