Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
Title: Методичний інструментарій оцінки конкурентних переваг нової продукції
Authors: Чорна, Марина Віталіївна
Смольнякова, Наталія Миколаївна
Волосов, Анатолій Михайлович
Keywords: методика
оцінка
конкурентоспроможність
конкурентні переваги
інструментарій
функціональні напої
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Чорна, М.В. Методичний інструментарій оцінки конкурентних переваг нової продукції / М.В. Чорна, Н.М. Смольнякова, А.М. Волосов // Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. – 2017. – Вип. 1 (25). – С.149-158.
Series/Report no.: Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг;1(25)
Abstract: Обґрунтовано застосування комплексного показника конкурентоспроможності для оцінки конкурентних переваг нової продукції. Виявлено групи, які є конкурентами нової продукції. Удосконалено методику оцінки конкурентних переваг продукції за рахунок визначення показників, що характеризують основні якісні та економічні параметри нових напоїв, і шкалу оцінювання. Здійснено оцінку конкурентних переваг та конкурентоспроможності напоїв функціонального призначення з дігідрокверцитином із застосуванням методу експертних оцінок.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
ISSN: 2312-394X
Appears in Collections:Вип. 25. - 2017 (ек.)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сек. 2. Чорна, Смольнякова, Волосов.pdf447,44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.