Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2319
Название: Спосіб виробництва пастили
Авторы: Дюкарева, Галина Іванівна
Рижкова, Таїсія Миколаївна
Кмитевич, Катерина Дмитрівна
Романюк, Анна Ігорівна
Вольянська, Світлана Анатоліївна
Ключевые слова: Патент № 122309
Дата публикации: 26-дек-2017
Библиографическое описание: Патент України на корисну модель № 122309, МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01) A23G 3/52 (2006.01) A23C 9/123 (2006.01). Спосіб виробництва пастили / Дюкарева Г.І., Рижкова Т.М., Кмитевич К.Д., Романюк А.І., Вольянська С.А.; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі.- № u 2017 08681; заявл. 28.08.2017; опубл. 26.12.2017, Бюл.№ 24.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб виробництва пастили включає змішування гелеутворювача, піноутворювача, стабілізатора, збивання суміші компонентів пастильної маси, формування, вистоювання та підсушування пастили. Перед формуванням пастильної маси готують йогурт на коров'ячому молоці з додаванням закваски пробіотичних культур, в якій додатково міститься культура cremoris, а як гелеутворювач, стабілізатор, піноутворювач використовують бананове пюре і насіння льону.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2319
Располагается в коллекциях:Перелік патентів за 2017 рік

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
122309.pdf147,87 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.