Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2420
Title: Курсове проектування устаткування підприемств харчування. Навчальний посібник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Дейниченко, Григорій Вікторович
Афукова, Наталія Олександрівна
Єфімова, Віра Олексіївна
Каширцев, Володимир Іванович
Поперечний, Анатолій Микитович
Постнов, Геннадій Михайлович
Простаков, Олександр Олександрович
Рижова, Нінель Вікторівна
Черкашин, Микола Григорович
Keywords: курсові роботи
проектування підприємств громадського харчування
проектування
теплове обладнання
устаткування
харчове обладнання
процеси і апарати харчових виробництв
механічне устаткування
Issue Date: 1998
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Курсове проектування устаткування підприемств харчування: Навчальний посібник / За ред. О.І. Черевка, Г.В. Дейниченко; Харківський державний університет харчування та торгівлі. – Харьков: ХДУХТ, 1998. – 155 с.: Іл. – 41 назв. – ISBN 5-7763-2136-0.
Abstract: Зібрано та систематизовано матеріали з розрахунку та конструювання устаткування підприємств харчування / механічного та теплового/. Запропоновано нові методики розрахунку окремих видів устаткування. Уперше проектування окремих видів устаткування пов'язано патентними, науковими дослідженнями. Викладено зміст розрахунково-пояснювальної та графічної частин проекту, вимоги та рекомендації до їхнього складання та оформлення. Надаються необхідні довідкові матеріали. Посібник призначено для студентів інженерно-механічного та інженерно-технологічного факультетів вищих навчальних закладів, що здійснюють підготовку фахівців для громадського харчування та харчової промисловості.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2420
ISBN: 5-7763-2136-0
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КУХГІ) 2



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.