Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2423
Title: Переробка сировини тваринного походження. Навчальний посібник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Сафонова, Ольга Миколаївна
Богомолов, Олексій Васильович
Keywords: ковбасне виробництво
м'ясне виробництво
молочне виробництво
переробка м'яса
переробка молока і молочних продуктів
переробка морепродуктів
рибні продукти
сільськогосподарська сировина
Issue Date: 2002
Publisher: Харків: ХДАТОХ
Citation: Черевко О. І. Переробка сировини тваринного походження: навч. посібник / О.І. Черевко, О.М. Сафонова, О.В. Богомолов; Харк. держ. акад. технол. та орг. харчування. – Харків: ХДАТОХ, 2002. – 260 с.: іл. – Бібліогр.: 11 назв. – ISBN 966-7885-25-9.
Abstract: Розглянуто функціонально-технологічні властивості сільськогосподарської сировини тваринного походження (М'ясної, молочної, яєчної та рибної) та їх взаємозв'язок з основними фізико-хімічними, біохімічними і мікробіологічними властивостями сировини, їх вплив на режими виробничих операцій. Представлено структурований матеріал про сучасні способи переробки тваринної сировини і асортимент харчової продукції на її основі
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2423
ISBN: 966-7885-25-9
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КТХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.