Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2426
Title: Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию. Монография
Authors: Черевко, Александр Иванович
Постнов, Геннадий Михайлович
Пронин, Игорь Алексеевич
Keywords: океаническая рыба
кулинарная продукция
прудовая рыба
новые технологии
рыбопереработка
Issue Date: 2003
Publisher: Харьков: ХГАТОП
Citation: Черевко А. И. Новые направления переработки прудовой и океанической рыбы в кулинарную продукцию: монография / А.И. Черевко, Г.М. Постнов, И.А. Пронин; Харк. гос. академия технол. и орг. питания. – Харьков: ХГАТОП, 2003. – 150 с.: ил. – ISBN 966-7885-26-7
Abstract: Проаналізовано сучасний стан розвитку традиційних технологій переробки ставкової та океанічної риби кулінарну продукцію. Особливу увагу приділено розробці нових принципів та технологій, у тому числі комплексних і безвідходних, та їх апаратурного оформлення, а також розробці нових технологій кулінарних виробів з ставкової риби. Монографію призначено для використання в навчальному процесі при підготовці магістрів та спеціалістів кваліфікації інженер-технолог та інженер-механік підприємств харчування та харчових виробництв. Монографія може бути корисною аспірантам, науковим співробітникам та широкому колу спеціалістів, які займаються переробкою фермерських господарств
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2426
ISBN: 966-7885-26-7
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КУХГІ) 2



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.