Please use this identifier to cite or link to this item: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2427
Title: Методи контролю якості харчової продукції. Навчальний посібник
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Крайнюк, Людмила Миколаївна
Касілова, Людмила Олексіївна
Димитрієвич, Любов Радоївна
Крутовий, Жорж Андрійович
Зіборова, Лариса Геннадіївна
Keywords: безпека харчових продуктів
контроль якості
методи
якість харчових продуктів
якість
Issue Date: 2005
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Методи контролю якості харчової продукції: навч. посібник / О.І. Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова та ін.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Харків: ХДУХТ, 2005. – 230 с.: рис.; табл. – Бібліогр. 34 назви. – ISBN 966-7885-77-1
Abstract: Метою навчального посібника є ознайомлення студентів з методами оцінки якості харчової продукції (м'ясної і молочної), що застосовують в процесі контролю. Розглянуто методологічні основи оцінки, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірів показників та основи контролю якості. Розглянуто методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
URI: http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2427
ISBN: 966-7885-77-1
Appears in Collections:Монографії, навчальні посібники (КТХ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.