Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2509
Title: | Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів. Навчальний посібник |
Authors: | Черевко, Олександр Іванович Крайнюк, Людмила Миколаївна Касілова, Людмила Олексіївна Димитрієвич, Любов Радоївна Бондарчук, Віктор Миколайович Крутовий, Жорж Андрійович Зіборова, Лариса Геннадіївна Янчева, Марина Олександрівна Скуріхіна, Людмила Андрониківна |
Keywords: | методи якість харчових продуктів якість контроль харчової продукції продукція м'ясна рослинні жири якість м'ясних продуктів |
Issue Date: | 2009 |
Publisher: | Суми: Університетська книга |
Citation: | Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів: навч. посіб.: РМОіНУ / О.І. Черевко, Л.М. Крайнюк, Л.О. Касілова та ін.; за заг. ред. Л.М. Крайнюк. – 2-ге вид., перероб. і доп. – Суми: Університетська книга, 2009. – 300 с. – Бібліогр. 34 назв. – ISBN 978-966-680-404-7. |
Abstract: | Метою навчального посібника є ознайомлення студентів з методами оцінки якості продукції тваринного походження та рослинних жирів. Що застосовуються в процесі її контролю. Викладено методологічні основи оцінювання, їх законодавчу базу, показники якості харчової продукції, методи вимірювання та основи контролю якості. Розглянуто функціонально-технологічні властивості сільськогосподарської сировини тваринного походження (М'ясної, молочної, яєчної та рибної) та їх взаємозв'язок з основними фізико-хімічними, біохімічними і мікробіологічними властивостями сировини, їх вплив на режими виробничих операцій. Представлено структурований матеріал про сучасні способи переробки тваринної сировини і асортимент харчової продукції на її основі. |
URI: | http://elib.hduht.edu.ua/jspui/handle/123456789/2509 |
ISBN: | 978-966-680-404-7 |
Appears in Collections: | Монографії, навчальні посібники (КТХ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
++26_Методи контролю продукції тваринництва та рослинних жирів _2009.PDF | 31,89 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.